Edukacija

Strani jezici

Naš tim nudi niz edukacija iz raznih oblasti. Iskoristite priliku da steknete različite vještine u skladu sa realnim potrebama našeg doba. Mijenjajući sebe mi mijenjamo svijet.

Informatika

Profesionalna obuka za glavne programe Microsoft Office paketa omogućit će Vam da otkrijete sve njihove mogućnosti te da ih uspješno prilagodite svojim potrebama.

Poslovna edukacija

Naš tim bogatog iskustva u ovoj oblasti uvest će vas spremne u poslovni svijet. Učenje s nama je učenje sa svrhom jer pomaže u vašem razvoju na putu poslovne učinkovitosti.

Engleski jezik

Kurs u skladu sa zahtjevima i potrebama manje grupe omogućit će vam da lakše i brže savladate znanje Engleskog jezika ili da usavršite već postojeće. Naši stručni profesori će prilagoditi konverzaciju i časove vašim potrebama koristeći savremenu i efikasnu literaturu. Održavanjem kursa u manjim grupama nudimo veću posvećenost svakom pojedincu koja garantuje odličnu zastupljenost sve četiri vještine upotrebe jezika: slušanje, čitanje, govor i pismeno izražavanje.

Njemački jezik

Želite poboljšati poslovne prilike, otići na razmjenu u stranu državu kao student ili posjetiti stranu državu kao turista, ovo je idealna prilika da to i ostvarite.

Ne propustite priliku da naučite ili da usavršite poznavanje Njemačkog jezika. Održavanjem kursa u manjim grupama nudimo veću posvećenost svakom pojedincu koja garantuje odličnu zastupljenost sve četiri vještine upotrebe jezika: slušanje, čitanje, govor i pismeno izražavanje.

Turski jezik

Privlače vas običaji, kultura i tradicija turskog naroda? Želite više znati o tome? Prijavite se naš kurs da to i ostvarite. Naši stručni profesori će prilagoditi konverzaciju i časove vašim potrebama koristeći savremenu i efikasnu literaturu. Održavanjem kursa u manjim grupama nudimo veću posvećenost svakom pojedincu koja garantuje odličnu zastupljenost sve četiri vještine upotrebe jezika: slušanje, čitanje, govor i pismeno izražavanje. Naučimo Turski jezik zajedno i uživajmo u putovanju!

Arapski jezik

Čar arapske kulture i tradicije posebno se ogleda kroz bogatstvo jezika. Arapski jezik je jedan od leksički najbogatijih i gramatički najčistijih jezika na svijetu. Kada je grupa ruskih naučnika htjela ostaviti poruku narednim generacijama, na radioaktivnom otpadu koji su odložili na planinama, a za koji se pretpostavlja da će biti pronađen za pet ili šest stoljeća napisali su je na arapskom jeziku. Nakon istraživanja i konsultacija sa lingvistima najviše su vjerovali da će arapski jezik preživjeti sva ta stoljeća. (Muhammed el-Kusi, Abkarijjatul-luga el-arebija). Iskoristite priliku i naučite Arapski jezik!

Španski jezik

Naučite Španski jezik i otkrijte kulturu uživanja u životu, hrani i umjetnosti tog naroda. Zajedno kreirajmo edukaciju prilagođeu vašim potrebama. Naši stručni profesori će prilagoditi konverzaciju i časove vašim potrebama koristeći savremenu i efikasnu literaturu. Održavanjem kursa u manjim grupama nudimo veću posvećenost svakom pojedincu koja garantuje odličnu zastupljenost sve četiri vještine upotrebe jezika: slušanje, čitanje, govor i pismeno izražavanje.

Kurs internet

Namjenjen je svima onima koji žele da se upoznaju sa osnovama rada i korištenim pojmovima na internetu.. Preporučeno prethodno znanje je poznavanje osnovnog rada na računaru. Kroz kurs naučit ćete:  Korištenje internet tražilice  Kreiranje Gmail I Outlook računa  Manipulacija nad mail-ovima, filteri, pretraga, postavke  Upoznati se sa pojmovima World Wide Web, Internet, IP adresa  Web Browser, instalacija, konfiguracija I korištenje • Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer  Google Drive, One Drive, Kalendari, Kontakti I još mnogo toga.

Kurs Microsoft Acces

Microsoft Acces je program koji služi za upravljanje bazama podataka I dio je uredskog paketa Microsoft Office. Polaznici će znanje I vještine usvojiti kroz teorijsko predavanje, praktične vještine I diskusiju. Edukacija je namjenjena polaznicima koje interesuje kako kreirati I urediti bazu podataka, rad sa tabelama, ključevima, upitima, formama, SQL.

Stručna predavanja

POSLOVNA EDUKACIJA Poslovna edukacija oblik je ulaganja u vlastiti razvoj i unapređenje poslovanja. Naš tim bogatog iskustva u ovoj oblasti uvest će vas spremne u poslovni svijet. Učenje s nama je učenje sa svrhom jer pomaže u vašem razvoju na putu poslovne učinkovitosti.

VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA Kroz edukaciju vođenje poslovnih knjiga realizacija Vaših poslovnih ideja postat će moguća a i svakodnevno poslovanje biće olakšano. Edukacija će vas osposobiti za samostalno vođenje poslovnih knjiga, da obračunate plate i doprinose, sastavljate godišnju prijavu i još mnogo toga u okviru ove oblasti a sve u skladu sa postojećim zakonskim propisima.

ADMINISTRACIJA I KNJIGOVODSTVO Želite usavršiti vještine za perfektnu organizaciju rada, knjigovodstvo, robno I materijalno poslovanje- na pravom ste mjestu. Edukacija koju mi nudimo pružit će vam neophodna znanja.

PANTHEON EDUKACIJA

Ono što nas izdvaja od drugih je sposobnost i iskustvo rada u jednom od najboljih poslovno informacijskih sistema, u Pantheon-u. Pantheon je poslovno informacijski sistem koji pruža potpunu kontrolu nad svim poslovnim procesima u preduzeću. Obezbijedite sebi znanje i titulu Pantheon eksperta!

Radionice

Dekupaž tehnika pretvara svaki predmet u umjetnost. Naučite kako se pravi dekupaž uz našu dekupaž radionicu. Prepustite se mašti! Kaligrafija je više od lijepog pisanja - to je prava umjetnost! Ispunjava dušu, motivira i nadahnjuje. Ako vas privlači kaligrafija ovaj kurs je odličan izbor. Poznavanje arpskog jezika nije presudno jer učimo svaki harf pojedinačno. Usavršite se i napravite unikatne poklone za vase najmilije. Razvijate i otkrivate umjetničku stranu sebe? Kursevi: slikanje na platnu i foliji su idealna prilika za to. Kreativne tehnike učenja za djecu je kurs koji osnovcima i srednjoškolcima nudi priliku da nauče osnove asocijativnog učenja, razvijanje mapa uma, osnove interaktivnog učenja i drugih tehnika na osnovu koje će razviti vlastitu tehniku kreativnog učenja, po čemu će biti posebni i prepoznatljivi.

Mi smo tim koji nudi najkompletniju podršku poslovanju naših klijenata

Novela edukacija

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Online upis